Σύνδεση

Όροι Χρήσης

Το Βότανα & Υγεία είναι ένα site με σκοπό την πληροφόρηση και τον προβληματισμό σχετικά με την υγεία. Διαθέτει αντίστοιχα προϊόντα.
Όροι για την πρόσβαση στο Internet και τις σελίδες του votana-ygeia.com.
Oι σελίδες αυτές λειτουργούν υπό την έγκριση της Βότανα & Υγεία, με έδρα την Αθήνα. Με την επίσκεψή σας στο site Βότανα & Υγεία αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους. Η πρόσβαση σας στις σελίδες του Βότανα & Υγεία αποτελεί αντικείμενο τόσο της πολιτικής του όσο και των ισχυουσών διατάξεων του νόμου.

Πνευματικά δικαιώματα

Το περιεχόμενο των σελίδων και του παρόντος διαδικτυακού χώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Βότανα & Υγεία. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στις σελίδες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, εκτός και αν ο Νόμος ορίζει διαφορετικά. Είναι παράνομη η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου και ιστοσελίδων χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του Βότανα & Υγεία.

Περιεχόμενο

Οι σελίδες του Βότανα & Υγεία περιέχουν πληροφορίες οι οποίες αφορούν στα προϊόντα και στις υπηρεσίες του Βότανα & Υγεία καθώς και των προγραμμάτων προώθησής τους.

Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στον παρόντα χώρο αποτελούν ιδιοκτησία του Βότανα & Υγεία. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, διανομή αυτών χωρίς την έγγραφη άδεια από το Βότανα & Υγεία, ανάλογα με την περίπτωση.

Εγγύηση ορθότητας πληροφοριών

 Ενώ το Βότανα & Υγεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ορθότητα των πληροφοριών αυτών των σελίδων, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια αυτών. Το Βότανα & Υγεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται στις παρούσες σελίδες. Ο παρών χώρος, οι πληροφορίες και τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτόν παρέχονται "ως έχουν", χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή.

Περιορισμένη ευθύνη

 Το Βότανα & Υγεία δεν θα έχει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει αμέσως ή εμμέσως, ή με οποιοδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του site votana-ygeia.com. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς αναφέρονται: οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω του site votana-ygeia.com.

 

Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα προϊόντα ή σκευάσματα, συμβουλευτείτε τη γνώμη του θεράποντος ιατρού σας. Μη διακόψετε χωρίς την γνώμη του, θεραπεία που σας έχει χορηγήσει.
.