ΣύνδεσηΔίαιτα Atkins

4e3a27b785499Μια απίστευτη με την αρνητική έννοια δίαιτα. Παρά το γεγονός ότι Ο DR. Atkins είναι ένας πού γνωστός γιατρός στην Αμερική και διάσημος για την περίεργη αυτή δίαιτα, καταφέρνει όπως ο ίδιος διατείνεται, να κρατάει ανθρώπους υγιείς και όχι παχύσαρκους. Η θεωρία του, όπως την αναπτύσσει και στα βιβλία του, είναι ότι αιτία της γήρανσης του ανθρώπινου σώματος είναι κυρίως οι υδατάνθρακες. Η κατανάλωση κρεάτων και λιπαρών τροφίμων δεν αναγκάζει τον οργανισμό να εκκρίνει ινσουλίνη όπως γίνεται με τους υδατάνθρακες πράγμα το οποίο οδηγεί σε συσσώρευση λίπους στο σώμα και τελικά η έλλειψη υδατανθράκων αναγκάζει τον οργανισμό να καίει το υπάρχον λίπος.

Επιτρέπεται να τρώτε: Κρέας, Πουλερικά, Ψάρια, Αυγά, Τυρί, Λάδι, Μαρούλι, Σπανάκι.

Δεν επιτρέπεται να τρώτε: Ζυμαρικά, Ψωμί, Γαλακτοκομικά (εκτός από τυρί), Φρούτα, Όσπρια, Ζάχαρη, Γλυκά, ΑρακάςΑρακάςΟρισμός: Ή μπιζέλια, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων, αν και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα είδη οσπρίων που πωλείται και μαγειρεύεται ως φρέσκο λαχανικό. ...
, Παντζάρια, Αναψυκτικά, Αλκοόλ, Ξηροί καρποί, Ρύζι, Πατάτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Άτομα με υπέρταση, ουρικό οξύ, δυσκοιλιότητα, πρόβλημα νεφρών, καρδιοπάθεια, νευρολογικά προβλήματα και αυξημένη χοληστερίνη δεν επιτρέπεται να εφαρμόσουν αυτή τη δίαιτα.

.