Σύνδεση

1. Βιοσυντονισμός

Βιοσυντονισμός! Τη λέξη την πρωτάκουσε σε μια επίσκεψή του σε ένα "φεστιβάλ" εναλλακτικών θεραπειών, πριν από ένα χρόνο. Γνώριζε την λέξη συντονισμός αλλά μαζί με το βιο- μπροστά το μόνο που κατάφερνε να φανταστεί ήταν κάτι σαν την διπλανή εικόνα. Μετά από πολλές συζητήσεις και ατέλειωτες ερωτήσεις, άρχισε να διαισθάνεται ότι εδώ ίσως να υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να τον βοηθήσει σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα, να εξεταστεί σε έναν ειδικό γιατρό με αυτό το νέο ιατρικό διαγνωστικό και θεραπευτικό σύστημα. Απλό; Απλούστατο στη θεωρία αλλά στην πράξη αρκετά δύσκολο. Ο λόγος ο μικρός αριθμός ειδικών στο νέο σύστημα. Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος (σήμερα έχουν εκπαιδευτεί αρκετοί ιατροί και δεν υπάρχει πλέον αυτό το πρόβλημα). Επί τέλους κάποια στιγμή κλείστηκε η πολυπόθητη συνάντηση. Τόπος: Νέα Ιωνία Αττικής.

Το πρώτο βήμα ήταν μια μικρή συνέντευξη με την γιατρό και αμέσως η διάγνωση με το διαγνωστικό μηχάνημα. Στο αριστερό του χέρι κράτησε ένα μεταλλικό ακροδέκτη και το δεξί το ακούμπησε σε μια μεταλλική πλάκα. Διάρκεια 1 ώρα και ένα τέταρτο. Το μηχάνημα άρχισε να σαρώνει τον οργανισμό του. Σε όλη την διάρκεια η γιατρός ερμήνευε τις εικόνες που εμφανίζονταν στην οθόνη του υπολογιστή και του εξηγούσε πως αυτά που δείχνανε παθογόνες καταστάσεις, θα μπορούσαν να επανέλθουν στην φυσική υγιή τους λειτουργία.

Η διάγνωση βρήκε μέσα στον οργανισμό του εννέα (9) παθογόνους οργανισμούς που τον κατέτρωγαν εσωτερικά αφήνοντας ταυτόχρονα τα τοξικά τους απόβλητα. Μέσα σε αυτούς εννοείται ότι δεν περιλαμβάνονταν οι χρήσιμοι μικροοργανισμοί του ανθρώπινου σώματος.

Βρήκε ό,τι τον ταλαιπωρούσε από πλευράς υγείας και έφτασαν στο δια ταύτα. Θεραπεία!

Το κομμάτι της αποτοξίνωσης και ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού του συστήματος το οποίο βρισκόταν σε μεγάλη αδυναμία, πράγμα που οφειλόταν κυρίως στους παθογόνους οργανισμούς, και της εξόντωσης των παρασίτων το ανέλαβε η θεραπευτική συσκευή Biomedis android. Τοποθετημένη στην τσέπη στέλνει τις ανάλογες συχνότητες στα παράσιτα και τα εξοντώνει. Ταυτόχρονα κάνει συστηματική αποτοξίνωση του οργανισμού. Πως; Θα το κατανοήσετε όταν μελετήσετε καλά όλες τις λεπτομέρειες.

Η ίδια συσκευή αναλαμβάνει τα όργανα που παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα π. χ. προστάτης τα οποία θα τα επαναφέρει στην πρότερη υγιή τους κατάσταση. Τώρα βρίσκεται στη φάση της εξουδετέρωσης των παρασίτων και της θεραπείας των οργάνων, που προχωράει εξαιρετικά και ήδη η αλλαγή αρχίζει να φαίνεται σε εκείνον αλλά και στους άλλους.

Αυτή είναι μια περίπτωση από τις πολλές που συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο. Ενημερωθείτε και ενημερώστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σημαντική σημείωση. Σύμφωνα με τις στατιστικές:

  • Ποσοστό ορθής διάγνωσης 90-98%.
  • Ποσοστό θεραπείας πάνω από 85%
  • Παρενέργειες:
  • Αναίμακτα και χωρίς φάρμακα
.