ΣύνδεσηΓ. Θεραπεία

therapy1. Καταστροφή παρασίτων, παθογόνων μικροοργανισμών και ιών.

Ο θάνατος ενός παρασίτου επέρχεται μόνο όταν το φάσμα των ταλαντώσεων που εκπέμπεται από τις συσκευές, συμπίπτουν με τις ταλαντώσεις που εκπέμπονται από το παράσιτο που διαβιεί στον οργανισμό μας. Ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντικό να προηγηθεί της θεραπείας μία ακριβής διάγνωση.

Εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, εξαναγκάζοντας σε ταλάντωση παράσιτα, παθογόνους οργανισμούς και ιούς. Η εκπεμπόμενη συχνότητα από την συσκευή θεραπείας ταυτίζεται με την συχνότητά τους, μέχρι την οριστική αποσύνθεσή τους. Διενέργεια αντιπαρασιτικής θεραπείας γίνεται από 1500 περίπου διαθέσιμες συχνότητες.

Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της συσκευής απεριόριστες φορές.

Η συσκευή μπορεί να αντιμετωπίσει 90 είδη ιών, 91 είδη βακτηρίων, 61 μύκητες, 31 πρωτόζωα και 33 ΈλμινθεςΈλμινθεςΟρισμός: Γενικά όλα τα σκουλήκια που παρασιτούν στον εντερικό σωλήνα του ανθρώπου και των ζώων, ή αλλιώς λεβίθες....
(Σκουλήκια)

2. Επαναφορά οργάνων στην φυσιολογική τους λειτουργία.

Φυσιολογικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις εκπέμπονται από την συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και εξαναγκάζουν τα όργανα του σώματος που πάσχουν να επανέλθουν στην φυσιολογική τους λειτουργία.

Οι φορητές αυτές συσκευές συνιστούν μια καινοτόμο σύγχρονη μέθοδο ίασης των μακροχρόνιων ασθενειών, της οποίας ανάλογη δεν υπήρχε ως σήμερα.

Η θεραπεία βασίζεται στην εφαρμογή μεσομέρειας στα όργανα και συστήματα του ανθρώπου με θεραπευτικό σκοπό, ο οποίος είναι αποτελεσματικός, ακίνδυνος και μη φαρμακευτικός. Η ταυτόχρονη εφαρμογή και φαρμακευτικής αγωγής δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των συσκευών και το αντίθετο, εφ ‘ όσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί από τον θεράποντα ιατρό.

Επίσης οι συσκευές εργάζονται αθόρυβα και ανώδυνα με 1650 περίπου ξεχωριστά προγράμματα, τροφοδοτώντας κάθε κύτταρο του σώματος με υγιείς δονήσεις, οι οποίες αποκαθιστούν τη φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων και παράλληλα δρουν αποτοξινωτικά.

Αυτές οι τεχνητά προκαλούμενες δονήσεις είναι ταυτόσημες και δεν έρχονται σε αντίθεση με τις δονήσεις που έχουν τα όργανα εκ φύσεως, όταν είναι απολύτως υγιή.

.