ΣύνδεσηΔ. Συσκευές θεραπείας

536bbe9f0e1e7Η συσκευή «Biomedis» (σε λειτουργικό σύστημα Google Android) έχει σχεδιαστεί να εφαρμόζει την εξωγενή βιοσυντονιστική θεραπεία (BRT - Bio Resonance Therapy), η οποία κατέχει περίοπτη θέση στην οικογένεια των μεθόδων θεραπείας διά του Βιοσυντονισμού.

Με βάση τη θεραπεία αυτή, το σώμα εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις, οι οποίες συμβάλλουν αφενός στην καταστροφή των παρασίτων, ιών και μικροοργανισμών, που διαβιούν σε αυτό και αφετέρου στην αποκατάσταση των διαταραγμένων μηχανισμών του οργανισμού και την επαναφορά της φυσιολογικής λειτουργίας των οργάνων.

Η βιοσυντονιστική θεραπεία έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής ότι είναι αποτελεσματική και ακίνδυνη και εφαρμόζεται ευρέως σε πολλές χώρες για προληπτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, όπως στη Ρωσική Ομοσπονδία, στην Κίνα, ΗΠΑ, Γερμανία κλπ. , άλλοτε ως μονοθεραπεία και άλλοτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, είτε της κλασσικής ιατρικής (λ. χ. φαρμακευτική αγωγή), είτε της εναλλακτικής (λ. χ. ομοιοπαθητική, βελονισμό), οπότε επιτυγχάνεται και το μεγαλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η «όλα σε ένα» συσκευή βιοσυντονισμού δεν χρειάζεται εξωτερικό προγραμματιστή για τη φόρτωση προγραμμάτων μέσω υπολογιστή, εφόσον έχει ενσωματωμένα τρεις χιλιάδες (3. 000) προγράμμ

ατα, χωρισμένα σε ενότητες προς διευκόλυνση του χρήστη, επιλέξιμα ανά πάσα στιγμή, με δυνατότητα μεμονωμένης ή και συνδυασμένης εφαρμογής σε εξειδικευμένους συνδυασμούς, ακόμη και με τη δημιουργία απεριόριστων ταυτόχρονων ατομικών προφίλ, που καθιστά εφικτή τη χρήση της συσκευής από πολλούς χρήστες, χωρίς να επηρεάζονται οι ατομικές ρυθμίσεις του καθενός.

Η συσκευή λειτουργεί, είτε μέσω της ενσωματωμένης επαναφορτιζόμενης μπαταρίας πολυμερών λιθίου (Li-Pol) 3. 7 volt, είτε μέσω καλωδίου usb, το οποίο εμπεριέχεται στη συσκευασία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Το καλώδιο usb μπορεί να συνδεθεί σε ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στην πρίζα του ηλεκτρικού ρεύματος με τη χρήση ειδικού αντάπτορα. Είναι επιπλέον εξοπλισμένη με οθόνη αφής TFT 4. 3 ιντσών με ανάλυση 480x272 pixels, εσωτερική μνήμη 4 GB, υποδοχή για επιπλέον κάρτα μνήμης microSD / SDHC έως 32GB, επεξεργαστή Boxchip A13, Cortex A8 1. 2 GHz και RAM (μνήμη τυχαίας προσπέλασης) 512MB DDR3.

Biomedis Mini

536bc196971d8Η φυσιοθεραπευτική συσκευή βιοσυντονισμού Biomedis Mini.

Η συσκευή Biomedis Mini είναι η πιο μικρή και «κινητή» συσκευή βιοσυντονισμού, που υπάρχει στην αγορά. Έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία φορτίζεται μέσω μία θύρας USB. Ειδικά για την ελληνική αγορά, η συσκευή θα διατίθεται με προεγκατεστημένο το πατενταρισμένο φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα «Body 13».

Ύστερα από δύο έτη σχετικής έρευνας επιβεβαιώθηκε η αποτελεσματικότητα του συνδυασμού των συχνοτήτων του προγράμματος «Body 13». Το φυσιοθεραπευτικό αυτό πρόγραμμα δημιουργήθηκε με σκοπό τη μυϊκή τόνωση για τους ασθενείς, που ήταν κλινήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος υπερέβησαν κάθε προσδοκία. Ειδικότερα, το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα αύξησης και διατήρησης της μυϊκής μάζας χωρίς υπερβολική άσκηση και επιβάρυνση του μυοσκελετικού συστήματος. Η επίδραση των συχνοτήτων συγκεντρώνεται στα σημεία του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνα για τη λειτουργία κάθε μυός ξεχωριστά.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα ενασχόλησης με οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα. Η αντίδραση του οργανισμού στη φυσιοθεραπεία συνεχίζεται ακόμη για 6-8 ώρες μετά την ολοκλήρωσή της. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος θα εμφανιστούν με την πάροδο ικανού χρονικού διαστήματος, εφόσον το ανθρώπινο σώμα απαιτεί χρόνο για την ανοικοδόμηση του μυϊκού συστήματος, όπως ακριβώς και στην κανονική εξάσκηση. Η συσκευή διαθέτει Πιστοποίηση Συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τους κατασκευαστές, η οποία εμφανίζεται ανωτέρω. Πιστοποιητικό Δήλωσης Συμμόρφωσης για τη συσκευή Biomedis Mini με τη νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στους κατασκευαστές (αντίστοιχο με το Ευρωπαϊκό CE)Τα αποτελέσματα του προγράμματος «Body 13» της συσκευής «Biomedis Mini» είναι τα κάτωθι:

 • Σημαντική αύξηση της σωματικής απόδοσης και της αντοχής.
 • Αύξηση της δύναμης και του όγκου των μυών.
 • Μείωση του ιδρώτα και του ροχαλητού.
 • Σύσφιξη του μαστού στις γυναίκες.
 • Βελτίωση της στύσης στους άνδρες (βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα όργανα της πυέλου).
 • Μείωση του υποδόριου λίπους.
 • Τόνωση της επιδερμίδας.
 • Μείωση των ρυτίδων στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Το πρόγραμμα «Body 13» προτείνεται για χρήση:

 • Από όσους είναι κλινήρεις (μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο).
 • Από όσους έχουν κατάγματα, τραύματα, εγκαύματα, κλπ.
 • Από αθλητές για την αύξηση μυϊκής τους μάζας.
 • Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης.
 • Για άτομα μεγάλης ηλικίας.
 • Για όσους επιθυμούν να διατηρούν το σώμα τους σε καλή φυσική κατάσταση.
 • Για την αντιμετώπιση και την πρόληψη του ροχαλητού.
 • Από όσους προσπαθούν να αδυνατίσουν

Η διάρκεια της λειτουργίας του προγράμματος είναι δέκα τέσσερις ώρες και τριάντα λεπτά. Κατά τον πρώτο μήνα της εφαρμογής του προγράμματος, η εφαρμογή να γίνεται μέρα παρά μέρα. Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή του προγράμματος να γίνεται καθημερινά για 6 ημέρες την εβδομάδα με παύση της εφαρμογής την έβδομη ημέρα. Οποιεσδήποτε επιπλέον ασκήσεις θα αυξήσουν σημαντικά τα αποτελέσματα του προγράμματος. Να χρησιμοποιείται στα πλαίσια μία υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Το πρόγραμμα «Body 13» δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

EcoFood

536bc74d687bbΠρόκειται για μία συσκευή η οποία είναι σχεδιασμένη για την απολύμανση των τροφίμων αλλά και του νερού. Σε μία εποχή που ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι περισσότεροι από εμάς αμφιβάλλουμε για την ποιότητα της τροφής αλλά και του νερού τα οποία καταναλώνουμε , όλοι χρειαζόμαστε έναν σύμμαχο στην προσπάθειά μας για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Η συσκευή βοηθά στις παρακάτω περιπτώσεις : Ads by Keep NowAd Options

 • Απολυμαίνει και αναδομεί το νερό , απομακρύνοντας τις επιβλαβείς χημικές αλλά και βιολογικές ουσίες.
 • Επεξεργάζεται τρόφιμα , όπως κρέας , λαχανικά , φρούτα , με σκοπό την απολύμανση, την βελτίωση της γεύσης αλλά και την παράταση της διάρκειας ζωής τους.
 • Εξουδετερώνει χημικές ουσίες που περιέχονται στα τρόφιμα αυτά.
 • Έχει την ικανότητα να φροντίσει την δεξαμενή αποθήκευσης του νερού σας , απολυμαίνοντας και βελτιώνοντας την ποιότητα του νερού.
 • Απολυμαίνει τουαλέτες , μπάνια καθώς και τους πάγκους εργασίας στην κουζίνα σας.
 • Βελτιώνει τους σπόρους των φυτών , τους οποίους έχετε αποθηκεύσει , τα οποία θέλετε να φυτέψετε.
 • Απολυμαίνει τους χώρους υγιεινής κατοικίδιων όπως γάτες και σκύλοι.

Όλα αυτά επιτρέπουν την πρόληψη της λοίμωξης από τον ανθρώπινο οργανισμό σε τροφή και νερό και εξασφαλίζει την πρόληψη πολλών ασθενειών.

Λειτουργία ECOFOOD

 • Τοποθετήστε την συσκευή περίπου 50 εκατοστά μακριά από τα τρόφιμα ή το νερό το οποίο θέλετε να απολυμάνετε.
 • Ενεργοποιήστε την συσκευή πατώντας απλά το κουμπί ενεργοποίησης. Η LED ένδειξη μας δείχνει πως η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Περίπου μετά από 20 λεπτά η συσκευή ενεργοποιείτε.
 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα την συσκευή κρατώντας παρατεταμένο το πλήκτρο ενεργοποίησης μέχρι η λυχνία να σβήσει.

Χαρακτηριστικά της συσκευής ECOFOOD

 • Η συσκευή περιλαμβάνει έναν πομπό ηλεκτρομαγνητικού πεδίου καθώς και πληροφορίες του φαρμάκου χλωρεξιδίνη ( είναι επιπρόσθετο υλικό δεν συμπεριλαμβάνεται). Το παραπάνω ηλεκτρομαγνητικό πεδίο διαθέτει μία έντονη βιολογική δραστηριότητα. Έχει την δυνατότητα να δημιουργεί ένα δυσμενές περιβάλλον για τους παθογόνους παράγοντες καταστρέφοντάς τους. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν ένα καλύτερο περιβάλλον και βοηθούν στην πρόληψη λοιμώξεων και πολλών ασθενειών.
 • Η συσκευή περιλαμβάνει δύο λειτουργίες , η μία είναι η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και η άλλη είναι η μήτρα πληροφοριών «χλωρεξιδίνης». Ο συνδυασμός καταπολεμά όλα τα παθογόνα συστατικά τόσο των τροφίμων όσο και του νερού.
 • Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με έναν μικροεπεξεργαστή, το οποίο ελέγχει και ρυθμίζει την ισχύ αλλά και την διαμόρφωση της συχνότητας της ακτινοβολίας που εκπέμπεται.
 • Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο παράγεται διαθέτει μία έντονη βιολογική δραστηριότητα. Η δράση αυτή καταφέρνει να είναι επωφελής για τον οργανισμό μας και ταυτόχρονα επιζήμια για όλους τους επίδοξους εισβολείς.

Προδιαγραφές ECOFOOD

Γεννήτρια λειτουργεί σε συχνότητα ακτινοβολίας με μήκος κύματος 525 νανομέτρων, η ακτινοβολούμενη ισχύς των 500 milliwatts, η ακτίνα δράσης των δραστικών 50 cm ακτινοβόληση, ακτινοβολία συχνότητας δύο διαμόρφωσης: 12,5 Hz και 3,5 kHz. Η συσκευή είναι μικρή σε μέγεθος,58x105x19 mm, 3 volt τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AAA.

536bc57c28040  536bc216562dc

.